Video: kapten oli sunnitud magama jäänud transporditöölise tõttu tagasi lendama

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Videokaader Seattle´i lennuväljale tagasi pöördunud lennukist ning Menzies Aviation transporditöölise leidmisest
Videokaader Seattle´i lennuväljale tagasi pöördunud lennukist ning Menzies Aviation transporditöölise leidmisest Foto: SCANPIX

Lennufirma Alaska Airlines liinilennuk oli sunnitud Seattle-Tacoma lennuväljale tagasi lendama, kuna lastiruumist oli kuulda kummalisi helisid ja karjumist.

Pärast maandumist ilmnes, et firma Menzies Aviation transporditööline oli lastiruumi magama jäänud ning üles ärganud alles siis kui lennuk oli juba õhus, edastab ABC News.

Kapteni teatel jõudis lennuk olla õhus 14 minutit enne kui uuesti maanduti.

Pardal olnud reisijad ei kuulnud hätta sattunud mehe tagumist ja hüüdeid ning neile oli üllatuseks, miks lennuk tagasi pöördus. Pardal olnud said hiljem teada, et nad ei olnud ohus ning juhtumi põhjustas transporditööline.

Töötaja teatas pärast oma leidmist lennujaama töötajatele, et jäi pärast pagasi peale laadimist väsimusest magama.

«Tundus, et temaga on kõik korras, kuid igaks juhuks viidi ta haiglasse kontrolli. Uurime, miks ta lennuki lastiruumi magama jäi,» edastas Alaska Airlines.

Nimetatud lennuk pidi lendama Seattle`ist Los Angelesse ning lend väljuski ettenähtud ajast hiljem.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles