Suge Knighti ohver: ma ei taha olla pealekaebaja!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marion "Suge" Knight
Marion "Suge" Knight Foto: SCANPIX

Mees, kelle Suge Knight autoga alla ajas, teatas kohtus, et ta ei kavatse olla «pealekaebaja» ja aidata Suge'i trellide taha saata.

Knight ajas jaanuari lõpus tekkinud tüli käigus auto alla kaks inimest, kellest üks hukkus, kirjutab TMZ. 

Ellujäänu Cle «Bone» Sloan käis esmaspäeval kohtus tunnistusi andmas ja prokurör võttis teemaks pealekaebamise.

Sloan muutus seepeale emotsionaalseks ja teatas, et ta «ei taha, et teda kasutatakse selle mehe vangi saatmiseks». Ta lisas: «Ma keerasin kõiknässu ja nüüd on Terry surnud.»

TMZ märgib, kui hämmastav on see, et mees, kes lebas Suge'i pärast mitu nädalat murtud luudega voodis, üritas nüüd Terry Carteri surma enda peale võtta, püüdes näiliselt Suge'i süükoormat kergendada. Kuid tegelikult kukkus asi välja vastupidi - väitest, et ta ei taha peale kaevata ja Suge'i vanglasse saata, võib üsna selgelt järeldada, et Suge tegi halbu asju, mille eest ta peaks kinni minema.

Knight sõitis 29. jaanuaril pärast filmi võtteplatsil tekkinud tüli otsa kahele inimesele, kellest üks hukkus. Mees väidab, et ta lihtsalt ei näinud neid inimesi ja kartis oma elu pärast, kuna teda olevat ähvardatud relvaga. Talle määrati miljoni dollariline kautsjon, kuna kohtuniku hinnangul kujutaks Suge vabadusse pääsemisel ohtu, arvestades tema pikka kuriteonimekirja ja eriti seda, mis puudutab relvi, vägivalda ja tunnistajate hirmutamist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles