Galerii: FIRMABÄND 2015 finaalkontsert klubis Factory

Elu24.ee peotoimkond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Laupäeval 11. aprillil toimus klubis Factory Firmabänd 2015 finaalvõistlus, kus selgus Eesti ägedaim firmabänd!

Foto: Aivo Tamm

Kontorirotist rokkstaariks!

Firmabändide võistlus on loodud eesmärgiga pakkuda vahvaid elamusi ja koosveedetud aega tervele ettevõtte kollektiivile. See on unikaalne ürituste sari, mis annab igaühele võimaluse täita oma rokkstaari unistus või elada kaasa kolleegidele absoluutselt tavapäratus keskkonnas – sedakorda mitte kontorilaua taga või seminariruumis vaid hoopis suurel kontsertlaval! Vajadust elada end kolleegide seltsis välja ka muul ajal kui tööd tehes, kinnitavad osalejad ise.

Vähe sellest, kolleegid ning pingelised tööpäevad on firmabändidele peamiseks inspiratsiooniallikaks. 2015. aasta muusika-aasta vaimus otsustasid Firmabändi loojad võistluse taas elustada. Kolmes eelvoorus osales sel korral kokku 15 firmabändi ning finaali jõudis neid kaheksa.

Foto: Aivo Tamm

Finaalkontserdil astusid rahva ette firmabändid järgmistest ettevõtetest:  Saarioinen, Omniva, Fa.Clamp, United Motors, Bigabank, AHHAA Teaduskeskus, Transferwise ja Bauhof.

Foto: Aivo Tamm

Õhtu lõpetas peaesineja ansambel Köömes.

Foto: Aivo Tamm
Foto: Aivo Tamm
Foto: Aivo Tamm

Zürii lemmik: Bauhof Group, bänd BAU/OFF

Publiku lemmik: United Motors, bänd Uskumatud Mehed

Peavõitja: United Motors, bänd Uskumatud Mehed

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles