Räppar Drake näitab esmakordselt oma esimest kontsertsalvestust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Drake
Drake Foto: SCANPIX

20. aprillil saavad Eesti räppmuusika fännid näha ja kuulda, kuidas veel noor, roheline ja vihane 23-aastane Drake astub üles seni kadunuks peetud legendaarsel 2009. aasta kontsertsalvestusel koduses Torontos.

Eesti Drake’i fännid näevad 2. aprillil Tallinna kinos Coca-Cola Plaza ja Tartu kinos Ekraan salvestist Drake’i kontserdist kodupubliku ees 2009. aastal Toronto Sound Academy’s, mida veel hiljuti peeti hävinenuks.  Kontsertfilm «Drake: Kadunud salvestis» on lugu tema teest kuulsusele.

Torontost pärit Drake on tõeline superstaar, kes on jõudnud plaatinaalbumini ning pärjatud Grammy auhinnaga. Tema viimast albumit «If You’re Reading This It’s Too Late» käsitleb Drake tasulise mixtape’ina, et see läheks kirja lepingulise plaadina ja päästaks ta plaadifirma Cash Money käpa alt ning avaks tee loomingulisele vabadusele. Sel aastal peaks ilmavalgust nägema uus album «Views From the 6».

Drake jõudis esmalt avalikkuse ette edukas telesarjas «Degrassi kool ja tema noored». Räppar Lil Wayne kutsus Drake’i tuurile kaasa pärast seda, kui oli kuulnud 2008. aasta suvel tema muusikat. Tänaseks on Drake’i albumeid maailmas ostetud üle 5 miljoni eksemplari.

Drake’ile on omistatud sõnaühendi «YOLO» (You Only Live Once) loomine ja populariseerimine läbi loo «The Motto» 2011. aastal. Sõna võeti hiljuti isegi Oxfordi digisõnaraamatusse.

«Drake: Kadunud salvestist» näeb 20. aprillil kell 19.00 Coca-Cola Plazas ja Ekraanis.

Lisainfo siin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles