Toompea lossis saab uudistada laste tehtud lapivaipasid

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toompea loss.
Toompea loss. Foto: Toomas Huik / Postimees

Esmaspäeval avas riigikogu aseesimees Jüri Ratas riigikogu konverentsisaalis Lasnamäe 26 lasteaia ühistöös valminud näituse „Sõpruse ja koostöö lapivaibad“.

Vaibad on valminud Lasnamäe lasteaedade metoodikaringi algatusel laste, lapsevanemate ja õpetajate koostöös, vahendas riigikogu pressitalitus.

Ratas tunnustas näituse idee algatust ning kiitis lasteaedade õpetajate, laste ja lapsevanemate ettevõtlikkust selle teoks saamisel. „Näitust vaadates hakkab silma, et innovaatilises mõttes on vaipadel kujutatud paljude ideede autorid lapsed ning õpetajad ja lapsevanemad teostajad. Näitus avardab meie maailmapilti sellest, kuidas lapsed Eestimaad ja elu laiemalt kujutavad,” ütles Ratas.

Tallinna haridusameti esindaja Meelis Kond märkis, et kultuur kasvab lasteaiast ja koolist ning on oluline, et sellest saaks osa suurem publik. Näituse idee autori, Mahtra lasteaia juhataja asetäitja Maie Lehtla sõnul on käesolev näitus suurepärane näide lõimumisest ja meeskonnatööst.

Peale konverentsisaali on vaibad eksponeeritud Toompea lossi kolmanda korruse galeriis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles