Müügile jõuab moekunstnik Ivo Nikkolo loodud erikollektsioon

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moekunstnik Ivo Nikkolo
Moekunstnik Ivo Nikkolo Foto: Postimees.ee

Ivo Nikkolo poodidesse jõuab sel nädalal müügile kaubamärgi looja, moekunstnik Ivo Nikkolo poolt loodud erikollektsioon Ivo Nikkolo Signature. Unikaalsesse kollektsiooni kuuluvad omanäolise käekirjaga ülerõivad ning nende juurde sobivad seelikud ja kleidid.

«Ivo Nikkolo Signature on omanäolise käekirjaga erikollektsioon, mille loomisel on rõhutatud tähelepanu rätsepatööl. Erilised detailid ja eksklusiivne siseviimistlus jäävad võõrale pilgule nähtamatuks, looming on pühendatud kõige tähtsamale – kandjale,» tutvustas uudiskollektsiooni kaubamärgi turundusjuht Mervi Lill.

 

Mervi Lille sõnul tuli erikollektsiooni idee soovist hoida kaubamärgi üht põhiväärtust – Ivo Nikkolole omast minimalistlikku disaini.

«Ivo Nikkolo kollektsioonid sünnivad täna  meeskonnatööna – disainerite Eve Hansoni, Ksenia Joosti ja Ivo Nikkolo koostöös. Iga uus hooaeg toob endaga kaasa muudatusi ja uuendusi – just see on moe põhiolemus.»

«Kollektsiooni jõuavad uusimad trendid ja innovaatilised kangad, ent kõige selle juures on ülioluline, et ei kaoks klassika, mille järgi meid tuntakse,» lisas Lill.

 
Ivo Nikkolo Signature esindab klassikalist, samas väga omanäolist disaini, mille väärtus saab ajas vaid kasvada. «Trendid muutuvad, kuid hea maitse ei lähe kunagi moest,» rääkis Lill.

 Kollektsiooni kuuluvad põnevate detailidega mantlid ning kleidid ja seelikud. Iga rõivaeset on valmistatud limiteeritud kogus. Uudiskollektsioon on müügil Ivo Nikkolo Karja, Viru keskuse ja Rocca al Mare keskuse kaupluses. Väljaspool Eestit müükase seda Lätis ja Leedus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles