Hollywoodi näitlejat ja ta naist süüdistatakse sissemurdmises

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Randy ja Evi Quaid
Randy ja Evi Quaid Foto: SCANPIX

Hollywoodi näitlejat Randy Quaidi ja ta abikaasat Evi Quaidi süüdistatakse sissemurdmises.

Paarile varem kuulunud maja praeguse omaniku sõnul elavad Quaidid seal ilma loata, kirjutab Hollywood Reporter.

Maja omanik teatas möödunud laupäeva pärastlõunal politseile, et ta maja juures asuvas külalistemajas elavad skvotterid.

Sündmuspaika saabunud politsei leidis eest Randy ja Evi Quaidi, kelle sõnul on nad selle kinnisvara omanikud alates 1990. aastatest.

Kinnisvara praeguse omaniku advokaat esitas dokumendid, et ta klient ostis selle 2007. aastal isikult, kes omakorda ostis selle kinnisvara veelgi varem Quaididelt.

Praegune omanik näitas politseile külalistemaja kahjustusi, mis ulatuvat 5000 dollarini ning mille olevat tekitanud Quaidid.

Politsei arreteeris Randy ja Evi Quaidi ning neile esitati süüdistus sissemurdmises. Evi Quaidi süüdistatakse ka arreteerimisele vastu hakkamises.

Mõlema kautsjoniks määrati 50 000 dollarit.

Möödunud aasta septembris jäid Quaidid vahele raha väljapressimise ja vigase krediitkaardi kasutamisega.

Vigast krediitkaarti kasutati kahes puhkekohas  - San Ysidro Ranchis ja Santa Barbara luksuskuurordis.

Randy Quaid tunnistati hiljem õigeks, kuid ta naine Evi Quaid mõisteti süüdi. Naisele määrati karistuseks 240 tundi ühiskondlikult kasulikku tööd ning kolme aasta pikkune katseaeg.

Randy Quaid sai Kuldgloobuse auhinna president Lyndon Johnsoni kehastamise eest telefilmis  «LBJ: The Early Years» ja ta on kandideerinud ka Emmyle.

Randy Quaidi noorem vend on tuntud näitleja Dennis Quaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles