Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Seene-hakkliha-riisikotletid

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Seenekotletid
Seenekotletid Foto: Sille Varblane

200 g hakkliha
2 dl praetud purustatud seeni
1 sibul (panin ilma praadimata)
1 dl riisihelbeid
0,5 dl piima
1 tl soola
pipart
paneerimiseks riivsaia

Purustasin praetud seened köögikombainis, lisasin neile hakitud sibula, hakkliha, piimaga segatud riisihelbed, soola ja pipart. Muna ei pannud, kuid püsisid väga hästi koos.

Vormida kotletid, paneerida riivsaias ja praadida.

Sellest kogusest tuli 8 kotletti.

http://www.toidupildid.blogspot.com

Copy
Tagasi üles