![Marineeritud pihlakaid on hea kasutada toitude kaunistamiseks.](http://f8.pmo.ee/wjK2TJ-edlrMf3eBaAk1gBx_7SQ=/1442x0/filters:format(webp)/nginx/o/2010/09/20/435637t1hd2e5.jpg)
Marinaad:
2 kl vett
1 kl suhkrut
kaneelikoort
5 nelki
1 spl 30-protsendilist äädikat.
Marinaad:
2 kl vett
1 kl suhkrut
kaneelikoort
5 nelki
1 spl 30-protsendilist äädikat.
Kõik koostisained peale äädika panna keema. Pestud pihlakakobarad panna sinna sisse.
Keeta umbes 10 minutit, siis tõsta tulelt ja lisada äädikas. Pihlakakobarad tõsta purki ja valada üle marinaadiga, nii et oleks üleni kaetud. Sulgeda õhukindlalt.
Parem oleks kui saaks kasutada kultuurpihlakaid, nende puudumisel peaks enne laskma pihlakatel sügavkülmas külmuda, see pidi vähendama mõrusust.
Hea kasutada kaunistuseks.