Elina Born Eurovisiooni eel: võtame Stigiga aja maha

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vastsel Eesti Laulu konkursil ülekaaluka esikoha saanud Elina Born ja Stig Rästa meelitasid Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumi tänasele salongiõhtule nii palju publikut, et osa muusikahuvilistest pidi nende esinemist suisa õues kuulama.
Vastsel Eesti Laulu konkursil ülekaaluka esikoha saanud Elina Born ja Stig Rästa meelitasid Pärnu Sütevaka humanitaargümnaasiumi tänasele salongiõhtule nii palju publikut, et osa muusikahuvilistest pidi nende esinemist suisa õues kuulama. Foto: Madis Sinivee

Sel laupäeval annavad Elina Born ja Stig Rästa eksklusiivse kontserdi ööklubis W, kus tähistab oma 12. sünnipäeva ka Eesti Eurovisiooni fännklubi. Lisaks astuvad õhtu jooksul üles mitmed Eesti Laulu võitjad ning kohal on suurem osa kohalikest eurolaulikutest

60. Eurovisiooni lauluvõistlusel Eestit esindavad Elina Born ja Stig Rästa võtavad suursündmuse eel aja maha ning annavad sel laupäeval, 11. aprillil, lühikontserdi enne Viini sõitu ööklubis W toimuval Eesti Eurovisiooni fännklubi (OGAE) korraldatud eurovisiooni eelpeol.

Foto: Erlend Štaub

Elina Borni sõnul on viimaste kuude elu- ja töötempo olnud pöörane, mistõttu on tulnud paljudest esinemistest ära öelda. «Vaatamata lauluvõistluse formaadile, on aga just Eesti Eurovisiooni fännklubi liikmed olnud need, kes juba 12 aastat kohalikele lauljatele enim pöialt on hoidnud ning ka võõrsil kaasa elanud,» selgitas Born, et just seepärast otsustasid nad anda lühikontserdi ööklubis W.

Sündmust korraldab OGAE koostöös ööklubiga W. 60. Eurovisiooni lauluvõistlus toimub 19., 21. ja 23. mail Viinis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles