Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

600 eestlast püüdsid LipDubi maailmarekordit

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Elu24
Copy
Kuussada eestlast püüdsid lipdubi maailmarekordit
Kuussada eestlast püüdsid lipdubi maailmarekordit Foto: Youtube

JJ-Street Company eestvedamisel leidis aset maailma suurima LipDub muusikavideo filmimine, kuid paarisaja inimese puudumine jättis rekordi seekord Eestisse tulemata.

Oktoobri lõpus toimuva Baltimaade suurima tänavatantsufestivali Baltic Session raames tehtav video tõi Solarisekaubanduskeskusesse ja Nokia Kontserdimajja ligi 600 eestlast, kes Black Eyed Peasi hittloo saatel «Lets Get It Started» said osaliseks ühes suurimas videos mis Eestis tehtud.

Eelmise LipDubi video rahvaarv mis tehti Hip-Hop laagris C.O.H.H löödi üle ligi kolmekordselt.

LipDubi organiseerija, JJ-Street Crewd esindav Ita Puusepp ütles: «Minu arvates õnnestus see ettevõtmine taaskord täielikult ja kõigil 600 inimesel olid video lõppedes emotsioonid laes. Usun, et kõik osalejad said ühe väga positiivse kogemuse võrra rikkamaks! Nüüd jääme siis JJ-Street Baltic Sessionit ootama!»

Video esmaesitlus toimub JJ-Street Baltic Sessioni avapäeval Nokia Kontserdimajas 30. oktoobril, senikaua saavad muusika- ja videohuvilised näha väikest lõiku:

Tagasi üles