Tallinnas tuleb suur heategevuslik koertenäitus

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BIG Match Showst on oodatud osa võtma nii puhtatõulised kui segaverelised koerad.
BIG Match Showst on oodatud osa võtma nii puhtatõulised kui segaverelised koerad. Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Alates tänasest on kõik koeraomanikud oodatud registreerima oma lemmikuid 17. oktoobril Tallinnas toimuvale heategevuslikule koertenäitusele BIG Match Show, mille tulud lähevad sel aastal Tallinnas asuva MTÜ Loomade Hoiupaiga toetuseks.

17. oktoobril Kristiine spordihallis algavast BIG Match Show'st on oodatud osa võtma nii puhtatõulised kui segaverelised koerad, kes võtavad mõõtu vastavalt vanusele ja suurusele – ülepõlve- ja allapõlve kutsikad, koerad ning veteranid. Peale näituse toimuvad üritusel koertega seotud demonstratsioonesinemised.

Koertenäitusel osalemiseks saab end ürituse veebilehel eelregistreerida kuni 14. oktoobrini.  

Kõik BIG Match Show tulud lähevad tänavu Tallinnas asuva MTÜ Loomade Hoiupaiga toetuseks. Loomade Hoiupaiga juhataja Rein Nuudi sõnul plaanitakse annetustega kogutud summat kasutada eelkõige loomade hoiutingimuste parandamiseks ja sanitaarremondiks. „Samuti on meil tarvis soetada plastmassist puurid ehk nn skipperid, millega kasse transportida,“ lisas Nuudi.

Möödunud aastal külastas BIG Match Show’d ligi 1000 inimest ning näitusel osales 204 koera, kellest üldvõitjaks trooniti Maria Tengile kuuluv segavereline Jasper. Mullu annetati üritusega kogutud 40 000 krooni Valga ja Viljandi koduta loomade varjupaikadele. Varasemalt on BIG Match Show toetanud Rakvere, Kohtla-Järve, Pärnu, Tartu, Võru ja Haapsalu kodutute koerte varjupaika.

Tänavu juba kuuendat korda toimuv BIG Match Show on Eesti suurim iga-aastane heategevuslik koertenäitus, mille eesmärk on juhtida tähelepanu kodutute loomade probleemile ja selle lahendamise võimalustele ning toetada kodutute loomade varjupaikasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles