Ilu nõuab ohvreid! Karmen Pedarul on korduvalt kõrvu ja otsaesist kõrvetatud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
H&M Studio kevadsuvise kollektsiooni reklaamnäoks on Karmen Pedaru
H&M Studio kevadsuvise kollektsiooni reklaamnäoks on Karmen Pedaru Foto: H&M Studio 2015

Hiljuti Eestit külastanud maailma moelavad vallutanud supermodell Karmen Pedaru andis blogile Stellarium avameelse intervjuu, kus paljastas oma juuksepatud ja killukesi modellimaailma elust.

«Kord ostsin poest kiirustades vale värvi ja tulemuseks olid mustad juuksed. Pidin järgmisel päeval sõitma Gucci kampaania pildistamisele. Kuid siis tuli välja, et tehti must-valged pildid, seega polnud vahet ... Siiski meenub, et kulus kolm-neli kuud, et must värv juustest välja saada. Käisin sellepärast sageli juuksuris ja isegi profid pidid palju vaeva nägema,» meenutab supermodell Karmen Pedaru oma suurimat juuksepattu.

Hiljuti Eestit väisanud supermodell kirjeldas, et moe-show'del toimuv lavatagaune sagimine ja soengute tegemine on toonud kaasa ka kergemat sorti draamat. Näiteks on lokke keerates kõrvetatud ära Karmeni otsaesine ja samuti on kõrvetamise ohvriks langenud kõrvad. Kuid mitte ükski lavale astumine pole jäänud sellepärast ära, põletatud kohale asetatakse spetsiaalne plaaster, millele lisatakse meik ja nagu öeldakse: show must go on! Kui loomulikult on Karmenil järkus juuksed, siis laval pannakse juuksesalgud teibiga pähe või kasutatakse sootuks parukaid. Eraelus kuulub Karmeni juusterituaali hommikune pesu ja rohkem ta endaga vaeva ei näe. «Minuga tegeldakse ju iga päev!»

Karmen Pedaru hullumeelsed pildiseeriad leiad SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles