Anu Saagim unistab printsessivoodist

Annika Erg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Elu24 peatoimetaja Anu Saagim on plikapõlvest saati otsinud oma unelmate voodit, eeskujuks silme ees kohev unease muinasjutust «Printsess herneteral».

Anul kulub voodis pool elust, sest telerit vaatab ja loeb ta kah linade vahel ning šampanjagi võtab ta sängi, kirjutas Kroonika.

Suur ja mugav voodi on aga ühtlasi pere kogunemispaik, kuhu ka laps ja koer Anule kaissu hüppavad: «Voodi assotsieerub turvatundega. Kui jään öö peale kusagile ja ehkki ka seal saaks silma looja lasta, siis kui on ikkagi väikegi võimalus, ma tahan oma koju, oma voodisse!»

Kontrollimaks maruilmaga lossi ukse taha ekselnud tütarlapse kuninglikku staatust, sest ainult printsess saab olla printsi abieluettepaneku vääriline, kuhjas muinasjutus vana kuninganna voodile 20 madratsit ja takkaotsa veel 20 hanesulgedega täidetud magamiskotti, mille alla peidetud hernetera vaid tõelise siniverelise ihu ja und pidi häirima. Printsess muidugi tundis hernetera läbi kõikide madratsite.

«Ma isegi arvan, et lapsena proovisin järele - panin endale madratsi alla herne ja vaatasin, kas ikka on tunda või ei ole,» naeris Anu. «Ja mõtlesin, et minul saab olema samasugune voodi!»

Nagu välk selgest taevast, tabas teda hiljuti juuksuri juures äratundmisrõõm. Kroonika Kodu-erist vaatas talle ühelt reklaamilt vastu tema pehme unelm voodisalongist Kamjo, mille voodikollektsioonid on loonud Eesti disainerid Aet Seire ja Hillar Mänd ning mida toodetakse Eestis Tallinna külje all. «See on see voodi!» rõkatas Anu, kes ammusest ajast oli tahtnud puldiga juhitavat voodit, mis tõstaks pead ja jalgu. «Istusin juuksuris ja kuna seda Kodu-eri polnud enam mujalt saada, rebisin selle lehe sealt julmalt välja ja panin endale kotti. Siis tulin ekstra siia poodi. Aelesin voodites mitu tundi. Kõik voodid aelesin läbi!» teatas Anu.

Täispika loo leiad värskest Kroonika kodu-erist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles