Galerii: Saksa jazz-lounge bänd De-Phazz andis Factoryle jazz-muusika hingamise

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile, 6. aprillil astus Tallinnas klubis Factory üles tunnustatud Saksa jazz-lounge bänd De-Phazz, kelle erinäoline muusika tõi kokku nii noorema kui vanema publiku. 

Kui tavaliselt on bänd olnud eelkõige tuntud ja tunnustatud kui elektrooniline jazz-lounge muusikaga eksperimenteerija, segades omavahel muusikalisi stiile ja suundi nagu jazz, funky, pop-soul, dub, break beat, downtempo, easy-listening, siis käesoleva kontserttuuri «Private» raames on bänd liikunud tagasi juurte juurde ning lavale on toodud ehedamad jazzikõlad. Suur rõhuasetus on pandud bändi vokaali, Pat Appletoni, võimsale häälele. 

Kuigi tuuri «Private» raames on liigutud tagasi ehedama jazzi juurde, on Appletoni sõnul bändi eesmärk pakkuda ka neid lugusid, mida rahvas teab ja armastab. Seetõttu sai Eesti publik kuulda ja näha ka bändi legendaarset läbilöögihitti «The Mambo Craze», mis pani jala tatsuma isegi tagasihoidlikel Eesti meestel.

De-Phazz külastas Eestit teist korda, esimest korda esines kollektiiv Eesti publikule 2007. aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles