Video: Triin Niitoja: meie laulud Jaanusega sünnivad koos ja justkui õhust

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bastioni ja Anne & Stiil ajakirja modellikonkurss!
Triin Niitoja ja John4
Bastioni ja Anne & Stiil ajakirja modellikonkurss! Triin Niitoja ja John4 Foto: Viktor Burkivski

Restoranis Lyon leidis hiljuti aset Ilustuudio üritus - Eesti esimese ühiskollektsiooni Bastioni ja ajakirja Anne & Stiil modelli konkurss, kus muusikalise kavaga astusid üles ka meie lembelaulikud Jaanus Saago ja Triin Niitoja.

Foto: Viktor Burkivski

Kena paarikesega tegi intervjuu Anne & Stiili ilutoimetaja Reet Härmat (paremal), kes uuris, kuidas kenad noored teineteist leidsid ja koos laulma hakkasid.

Triin: Kokku saime me ühel lauluvõistlusel, kus meid pandi Jaanusega duetti laulma. See oli väga ammu, aga sealt edasi hakkasime siis koos lugusid tegema, bändi tegema ja lõpuks olime ka Eesti Laulul.

Jaanus: Tegelikult oli lugu pikem. Olime ühes kontserdi proovis, kus Triin laulis kooris ja ma olin sellest pikast proovist ära väsinud ning magasin kuskil tantsusaalis mattide peal, kuulasin telefonist laule, silmad olid kinni ja siis hakkas Triin järsku laulma. Kuulasin ta häält ja mõtlesin, et oo, kes see on. Tegin silmad lahti ja vaatasin, et aa..., selline ta siis on.

Triin: Meie lood sünnivad koos ja justkui õhust. Näiteks kas või tänaval koos jalutades. Peagi on ka meie uut singlit oodata.

Vaata videot!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles