Staarkulturisti poeg Jarmo Ader terve kui purikas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argo Aderi poeg, kellega läinud aasta lõpus Tais avarii juhtus ja kes väidetavalt koomas oli, on terve kui purikas. Mees rassib juba jõusaalis.
Argo Aderi poeg, kellega läinud aasta lõpus Tais avarii juhtus ja kes väidetavalt koomas oli, on terve kui purikas. Mees rassib juba jõusaalis. Foto: Instagram

Argo Aderi poeg, kellega läinud aasta lõpus Tais «ränk» avarii juhtus ja kes väidetavalt koomas oli, on terve kui purikas. Seda tõestavad tema Instagrami fotod, kus ta trennipilte postitab.

Argo Aderi poeg, kellega läinud aasta lõpus Tais avarii juhtus ja kes väidetavalt koomas oli, on terve kui purikas. Seda tõestavad tema Instagrami fotod, kus ta hoogsalt  trennipilte postitab.

Foto: Facebook

Sõprade sõnul naasnud Jarmo Taist vaid paari kriimu ja kahe õmblusega ning taastumiseks kulunud koduvoodis vaid paar päeva, et juba sõpradega pummeldama minna.

Kui noormees on muidu hoidnud madalat profiili, siis viimasel ajal on ta sotsiaalmeedias taas aktiivseks muutunud. Nii näebki tema Instagramist, et ta sajakiloste ketaste vahel seisab ja jõudu teeb. Puhkepauside ajal on iseenesestmõistetav ka paar endlit klõpsida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles