TV3 esitleb: Gordon Ramsay ja pisikesed meisterkokad!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Meisterkokk juunior», kus toiduvalmistamises võtavad mõõtu kokandushuvilised lapsed
«Meisterkokk juunior», kus toiduvalmistamises võtavad mõõtu kokandushuvilised lapsed Foto: TV3

Alates tänasest on TV3 argiõhtutes uus suurepärane sari «Meisterkokk juunior», kus toiduvalmistamises võtavad mõõtu kokandushuvilised lapsed. Võistlus tuleb põnev, haarav ja lõbus ning tõestab, et kokakunsti tõelised meistrid on andekad juba noores eas.

«Meisterkokk juunior» võistlustulle astuvad 24 parimat noorkokka, kel on vanust 8-13 aastat. Laste toiduvalmistamist hindavad saatejuht ja kokk Gordon Ramsay, restoraniomanik ja veinimeister Joe Bastianich ning kokk Graham Elliot.

Foto: TV3

Juba sel nädalal näeb, kuidas noored valmistavad mereannirooga, pastat, magustoitu, hamburgerit ning panevad end proovile erinevates üllatusülesannetes. Näiteks on vaja valmistada roog toiduainetest, mida lapsed tavaliselt vihkavad - maks, sardiinid ja sinihallitusjuust.

Sarja tänasest avaosast pääseb edasi tosin tublimat, kelle osavus ja oskused köögis toimetada võtavad imetlusest pahviks.

«Meisterkokk juunior» on TV3s argiõhtuti kell 18.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles