Video: Saksa jazz-lounge bänd De-Phazz tervitab Eesti fänne

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: magicFIB

Juba homme, 6. aprillil esineb Tallinnas klubis Factory tunnustatud Saksa jazz-lounge bänd De-Phazz, kes olles teel Viinist Budapesti filmis toreda tervitusvideo Eesti fännidele. 

De-Phazz on tuntud kui kollektiiv, kes segab erinevaid muusikastiile luues üha uusi kõlasid, mida esinemiste ajal ilmestavad põnevad videoefektid. Kui senimaani on Saksa päritolu kollektiiv olnud tuntud ja tunnustatud eelkõige kui elektrooniline jazz-lounge muusikaga eksperimenteerija, segades omavahel muusikalisi stiile ja suundi nagu jazz, funky, pop-soul, dub, break beat, downtempo, easy-listening, siis uue kontserttuuriga «Private» liigub bänd aga tagasi juurte juurde ja toob lavale ehedamaid jazzkõlasid.

Bänd on tegutsenud juba 1997. aastast. De-Phazzi läbilöögihitiks sai «The Mambo Craze» ning 2001 aastal ilmunud albumit «Death by Chocolate» müüdi juba üle 100 000 koopia ning bänd sai mitu nominatsiooni mainekatel Saksa Echo auhindadel.

 Kollektiiv külastas Eestit ka 2007. aastal Jazzkaare raames ning soe publiku vastuvõtt on põhjus, miks De-Phazzi Eestis taaskord näha saab.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles