Sookoll Shreki seiklused saavad punkti

Tea Raidsalu
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sookoll Shrek sõlmib Ruuben Tirtsuga lepingu, misjärel ta satub peadpööritavatesse seiklustesse.
Sookoll Shrek sõlmib Ruuben Tirtsuga lepingu, misjärel ta satub peadpööritavatesse seiklustesse. Foto: Internet

Viljandi kinos "Rubiin" saab 17.-23. septembrini kella 18 vaadata animafilmi "Shrek nüüd ja igavesti".

Kui oled alistanud kurja lohe, vabastanud kauni printsessi ja päästnud oma äia-ämma kuningriigi, siis mida üks sookoll peaks edasi tegema?

Shrekist on saanud talle endalegi ootamatult kodustatud pereisa. Selle asemel, et hirmutada külarahvast nagu ennevanasti, jagab ta nüüd hangudele autogramme. Ja mis on saanud Shreki metsikust möirgest?

Unistades päevadest, mil ta tundis end “tõelise sookollina”, kirjutab Shrek alla lepingule Ruuben Tirtsuga. Korraga leiab ta end mingis pea peale pööratud maailmas, kus sookollidele peetakse jahti, Ruuben Tirts on kuningas ning Shrek ja Fiona pole kunagi kohtunudki.

Nüüd peab Shrek ise enda suure eksisammu heastama, sest vaid nii on tal lootust päästa oma sõbrad, muuta maailm endiseks ning võita tagasi oma tõeline armastus.

“Shrek nüüd ja igavesti” on aastal 2001 alanud saaga viimane peatükk. Eestikeelses versioonis annavad selgi korral peategelastele oma hääle Peeter Tammearu, Harriet Toompere, Tiit Sukk ja Mait Malmsten. Eestikeelne versioon valmis helistuudios Film Audio.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles