KT Tunstall on Jack White´i armunud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KT Tunstall
KT Tunstall Foto: AP / Scanpix

Šoti lauljatar KT Tunstall oli sõnatu, kui kohtus näost näkku oma kangelase, muusik Jack White´iga ühe Jaapanis toimunud festivali lavataguses ruumis.

Tunstall oli alati unistanud ansambli ansambli White Stripesi staariga kohtumisest, ning kirjutas talle isegi armastuskirja, kui sai teada, et nad jagavad Fuji Rock Festivalil lava, vahendab Femalefirst.

«Ta on nagu ühemehe-Led Zeppelin. See oli maagiline hetk. Tema riietusruum oli meie oma vastas, nii, et ma võtsin tüki paberit ja kirjutasin: «Kas ma olen sulle kunagi öelnud, et sa oled mu kangelane? Ma olen sinusse täiesti armunud,» ütles Tunstall.

«Ma läksin ja panin selle kirja tema tuppa, aga see oli täis kõige trendikamaid inimesi, kes nägid välja, nagu poleks nad lapsepõlvest alates söönud. Ma mõtlesin: «Ma ei saa seda kirja siia jätta, nad hakkavad minu üle naerma.». Siis pöörasin ma ümber ja otse mu silmade ees oli hiigelsuur rihmapannal ja seal oligi Jack.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles