Galerii: Sonique’i ametlik järelpidu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Sonique’i kontserdi ametlik  afterparty toimus lounge Deja Vus laupaeval 11.09.2010.

Pidu oli organiseeritud koostoos XO Club Membersiga, mille liikmete seas on nii eesti kui vene keelt kõnelevat publikut. Kõik, kes ootasid staari peole, ei pidanud pettuma - diiva oli isiklikult kohal, tantsis nii laval kui tantsupõrandal, nautis oma lemmikjooki Hennessy XOd ning oli lahkesti nõus fännidega pildile jääma ja autogramme jagama.

Sonique, kes on korduvalt Moskvas ja mujal Venemaal esinenud, naudib venelaste glamuurset pidutsemise stiil, koos selle suupistetest lookas laudade ja rohke külma Sotlichnaya vodkaga. Professionaalse artistina ei olnud diiva kade ning otsustas Deja Vusse tulnud fänne üllatada etteastega!

Pikale reede ööle ning kirevale laupäeva päevale vaatamata olid ta hääl ning liikumisoskus endiselt tasemel. Koos elurõõmsa publikuga veetis Sonique aega Deja Vus kuni kella neljani hommikul.

Pühapäeval lendas staar tagasi Londonisse, kus ta saab viibida vaid 2 päeva, esinedes heategevusüritusel. Edasi viib Sonique esinemiskava lauljanna Moskvasse ja Odessesse.


 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles