Venemaa supertäht Nyusha esineb Õllesummeril

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nyusha
Nyusha Foto: Kaader videost

The Cardigansi ja Placebo kõrval esineb kolmanda tuntud välisstaarina 2. juulil Õllesummeri pealaval Nyusha. Viimastel aastatel suurimat tähelendu Venemaal tegev Nyusha esineb Eestis esmakordselt suurel vabaõhulaval oma uue super-show'ga «Ühendamine».

Tänapäeva seksikaimaks vene lauljannaks peetav Nyusha on teinud vaid nelja aastaga peadpööritava karjäärilennu. Kahe albumiga on artistil õnnestunud koguda arvukalt hinnalisi auhindu, nende hulgas on ta Kuldse Grammofoni laureaat, nelja tuntuima vene muusikakanali MuzTv auhinna võitja ning juhtivate venekeelsete raadiote enimmängitud laulja.

Nyusha saabub Eestisse oma kuulsaimate lauludega ning haarava tantsu-show'ga artisti värskest programmist «Ühendamine».

Foto: promo

Nyusha, pärisnimega Anna Šurochkina sündis Moskvas, muusikute peres ning on esinenud 11-aastasest saadik. Erialast muusikaharidust pole Nyusha omandanud, kuid vaatamata sellele võitis 2007. aastal populaarse vene telekanali supertaarisaate.

2008. aastal osales Nyusha noorte talentide tele-show's «Uus laine», millel on Eestist osalenud ka Uku Suviste, Tanja, Maarja jt lauljad.

2010. aastal ilmus Nyusha esimene album «Valida ime», millele järgnes tohutu tähelepanu ning tunnustus publiku ja kriitikute poolt. 2014. aastal ilmus artisti teine kauamängiv «Ühendamine», millelt on juba praeguseks ilmunud kolm üliedukat singlit.

Paari aasta eest valiti Nyusha lugu «See on uus aasta» populaarse multifilmi «Lumekuninganna» vene versiooni tunnuslauluks. Samuti andis artist oma hääle Gerda tegelaskujule.

Kolm viimast aastat käib Nyusha vene räppar STga.

Nyusha kontserdi piletid hinnaga 19 eurot on eraldi kontserdina ja festivali osana müügil Piletilevis. Õllesummer toimub Tallinna Lauluväljakul 1.-4. juulini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles