Kas Anu Saagimile leitakse mantlipärija?

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
abcdef
abcdef Foto: Kalev Lilleorg / Naisteleht

Sel reedel jõuab klubis Atlantis lõpule kevadel alanud skandaal „Anu Saagim otsib mantlipärijat“. Suvel oli skandaale vähem, kuid praeguseks on finalistid valmis tõestama, kes neist on Anu Saagimi matli ning peaauhinna 30 000 krooni vääriline.

Muidugi on kohal ka bravuuritar Anu Saagim isiklikult. Kes teine olekski õigem hindama mantlipärijaks pürgijate võimekust skandaale korraldada. Mantlipärijatele antakse õhtu jooksul ülesandeid, mida täites peavad nad tõestama, et nad on väärt staaritiitlit. Tegemist tuleb kindlasti nii vahukoore kui ka shampanjaga. Lisaks Saagimile saavad lõpliku valiku tegemisel sõna sekka öelda ka klubikülastajad, kes saavad oma lemmikule kaasa elada ning oma hääle anda. Öö on täis üllatusi ning võib juhtuda, et ka publiku seast antakse kellelegi võimalus finaalis osaleda...

Hommikutundidel selgub lõplikult, kas Anu Saagimile üldse leidub vääriline mantlipärija ning kas ja kellele antakse välja skandaalne peaauhind 30 000 krooni!

Lisaks finalistidele ja Saagimile astuvad sel reedel Atlantises lavale kuumad ja kirglikud mehed. Eriti seksikas show septsiaalselt naistele. Parima muusikaga meelitab skandaalidele DJ Heiko Merikan.

Säravamad uudised, suurimad staarid ja kuumimad kõlakad ootavad Sind sel reedel klubis Atlantis!

www.atlantis.ee

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles