3 lugu korraga?! DJ Yousef’i jaoks pole see probleem!

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
DJ Yousef on modernse ehk “uue kooli” DJ kehastus – ta on produtsent, DJ, plaadifirma omanik ning tal on enda loodud üliedukas seeriaüritus – Circus
DJ Yousef on modernse ehk “uue kooli” DJ kehastus – ta on produtsent, DJ, plaadifirma omanik ning tal on enda loodud üliedukas seeriaüritus – Circus Foto: promo

Sel reedel klubis Privé esinev DJ Yousef on modernse ehk “uue kooli” DJ kehastus – ta on produtsent, DJ, plaadifirma omanik ning tal on enda loodud üliedukas seeriaüritus – Circus. Yousef toob oma loomingus ja esinemistes kokku house-muusika tantsitavuse ning techno-muusika energia.

Yousef on ka tehniliselt meiel gloobuse üks parimatest – mängides enamus ajast kolme lugu korraga. Kui mitte koguaeg korraga siis kolm erinevat lugu on pidevalt plaadimasinas ning kaks lugu on vähemalt korraga peal. Seda ei ole üldsegi lihtne teha nii, et tulemus oleks ka nauditav! Yousef’i puhul aga tundub selline esinemine, kui pühapäevane jalutuskäik pargis. Kus samal ajal hüppavad ja tantsivad 10000 inimest.

Yousef on esinenud Ibizast Indoneesiani, Argentiinast Ameerikani, Lõuna-Aafrikast Lõuna-Koreani. Mänginud koos samal ajal staaridega Eats Everything, Carl Cox, Laurent Garnier, Nic Fanciulli jne. Remixinud on ta artiste nagu Carl Cox, Sven Väth, Jamiroquai, Moby, Moloko ja Blakkat. 2014. aasta FIFA World Cup’i albumil oli Yousef’i loodud muusika.

Üritusteseeria WTF! toob iga kuu esimesel reedel toob publiku ette erinevate klubimuusika stiilide parimad pärlid ja aktuaalseid esinejad kõikidest žanritest. WTF! on vabadus teha kõike seda mis meile ja teile meeldib, olgu siis teemaks d&b, techno, deep house, dubstep või samba! Peaasi, et käed on püsti ja pidu käib!

Lisaks peaesinejatele astuvad alati WTF! üritusel muusikat valima ka ürituse residendid DJ Shromik ning DJ Firejosé. Klubi Privé uksed avatakse südaööl.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles