James Browni testamendi ümber jätkub kohtulahing

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James Brown
James Brown Foto: Reuters / Scanpix

Naine, kes väidab end olevat James Browni vanim tütar, alustas kohtuteed, et saada osa hiljuti siitilmast lahkunud soul-muusika legendi varandusest.

Browni testamendi ümber käiv kohtulahing sai seega veel ühe osalise, kelleks on pensionärist stjuardess ja kooliõpetaja LaRhonda Petitt, kirjutab AP.

«Ma olen seda meest 45 aastat otsinud. Ma ei kavatse rääkida midagi negatiivset, vaid nõuda seda, mis on õige,» ütles Petitt.

James Brown suri möödunud aasta jõululaupäeval 73-aastasena. Tema testamendis, mille ümber vaidlus alles käib, on ära märgitud kuus täiskasvanud järeltulijat. Aga veel vähemalt kolm inimest, sealhulgas Petitt, väidavad, et DNA testid tõestaksid, et nad on muusiku lapsed.

Houstonis elav Petitt ütles, et ta soovib, et kõik end Browni järglastena esitlevad inimesed teeksid DNA testi.

«Ainult sellepärast, et nad on testamendis kirjas, ei tähenda, et nad on kõik minu isa lapsed,» ütles Petitt.

Naine soovib ka seda, et Browni surnukeha viidaks mausoleumi, et sõbrad ja pereliikmed saaksid seda kergemini külastada. Hetkel on laulja palsameeritud laip ühe tema tütre kodus asuvas hauakambris, kus see on asunud alates märtsikuust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles