Postitantsu harjutuses vigastada saanud naine jäi halvatuks

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Postitantsu harjutuses vigastada saanud naine jäi halvatuks
Postitantsu harjutuses vigastada saanud naine jäi halvatuks Foto: SCANPIX

Suurbritannias jäi halvatuks naine, kes sai postitantsu harjutamisel vigastada.

Yorkist pärit 32-aastane Debbie Plowman rippus postil tagurpidi, kukkus pea ees alla ning murdis kaelaluu ja kahjustas seljaaju, kirjutab Yahoo News.

Kahe lapse ema saab nüüd suhelda vaid arvuti abil, mis reageerib ta silmaliigutustele. Samuti vajab naine hingamise abivahendeid.

Plowman oli enne õnnetust postitantsu harrastanud kaks aastat. Halvatusega lõppenud õnnetus leidis aset üheksa kuud tagasi.  Naise sõnul oli ta allakukkumishetkel 30 sentimeetri kõrgusel.

«Õnneks on ta üks sõbrannadest medõde, kes teadis, mida teha. Tema tegutsemine päästis mu naise elu,» lausus Debbie Plowmani abikaasa Chris Plowman.

Debbie Plowmani sõnul on ta kehas siiski mõningane tunnetus säilinud. Ajuskaneering ei näidanud kahjustust. Võib võtta aastaid, enne kui saadakse selgus, kas ta saab kunagi uuesti liikuda või mitte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles