Loodusteemaliste markide tellijad sattusid seksiliinile

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Loodusteemaliste markide tellijad sattusid seksiliinile
Loodusteemaliste markide tellijad sattusid seksiliinile Foto: AFP / Scanpix

USAs said loodusteemaliste markide tellijad üllatuse osaliseks, kui USA postiteenistuse ja looduskaitseameti poolt avaldatud telefoninumber osutus seksiliiniks.

Segaduse põhjuseks oli trükiviga, kirjutab STT.

Markide tellimiskupongil oli telefoninumbriks märgitud 1-800-872-6724,  kõrvuti olevad numbrid 8 ja 7 olid aga ära vahetatud.

Marke tellida tahtnud isikud said telefonist kuulda,  et nad helistasid seksiliinile «Lähedased kontaktid» ning markide asemel pakuti neile suhtlemist «tüdrukutega, kes nad kirglikuks ja erutunuks muudavad».

USAs on komme telefoninumbritesse panna ka sõnu, nii sai 1-800-STAMP24st hoopis 1-800-TRAMP24. «Stamp» on inglise keeles postmark, «tramp» aga prostituut või hoor.

Veast hoolimata ei kavatse USA Fish and Wildlife Service viga parandada. Tellimise telefoninumbri parandamine läheks selle ameti esindaja Rachel Levini sõnul maksma liiga suure summa.

Ta lisas, et praegu välja antud marke saab kasutada kuni järgmise aasta juuni lõpuni. Viga parandatakse, kui uus partii loodusmarke müüki tuleb.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles