Galerii: Red Emperori muusikanädal sai raju avapaugu

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kui tavaliselt on teisipäevad Red Emperoris pühendatud pigem akustilisele Open Mic’ile (avatud mikrofon), siis Red Emperor Music Weeki avapäev kujunes korralikuks muusikastiilide paabliks.

Red Emperor Music Weeki avapäeva õhtu algas Sticks N 16 Stringsi veidi ebakindla etteastega, ent viimaste lugude ajaks hakkas ka kohale tulnud täismaja nende vibe’i tajuma.

Foto: Harry Tiits

Nende järel astus lavale õhtu üllataja Boddicker, 3-liikmeline inglise-iiri grupp, kelle teise loo lõpuks kogu saal kaasa hüppas. Korraks tõmbas tempo natukene rahulikumaks Indrek Rebase ning tema bändi Moodwakers kirglik akustiline set.

Nende järel tegi kannapöörde õhtu meeleolus post-punk-porn-groove-swing-bänd Courtesy Lick, mille frontman rahva taas käima tõmbas. Seejärel laval olnud Hilbert’s Problems’it võib nende bluusilike kitarrisoolode ning soul-vokaaliga pidada õhtu tugevaimaks etteasteks.

Foto: Harry Tiits

Õhtu lõpetasid Ajupesumasina noored, kes näitasid oma professionaalsust, kui bassikeele katkemisel hoiti rahvast enda kütkeis Rage Against The Machine’i meenutava improvisatsiooniga.

Vaata galeriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles