Jeremy Clarkson pidutses pärast BBCst vallandamist

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Clarkson ja Rachel Johnson
Jeremy Clarkson ja Rachel Johnson Foto: SCANPIX

Briti ringhääling BBC teatas eile, et menusarja «Top Gear» saatejuht Jeremy Clarkson vallandati vägivaldse käitumise tõttu.

Vaid paar tundi pärast seda nähti Clarksonit Londonis sõprade seltsis pidutsemas, edastab Daily Mail.

Clarkson saabus täna umbes kell 1.00 öösel Lääne-Londonis asuvasse koju koos kallima Philippa Sage`i ja Londoni linnapea Boris Johnsoni ajakirjanikust õe Racheliga.

45-aastane Sage on Clarksoniga olnud koos alates 2010. aastast.

Clarksoni vallandamine sai alguse sellest, et staar läks kallale «Top Geari» ühele produtsendile Oisin Tymonile. Clarksoni sõnul oli talle pärast võttepäeva lõppu lubatud sooja toitu, kuid ta ei saanud seda.

BBC peadirektor Tony Hall teatas eile, et Clarksoni lepingut ei pikendata ega uuendata ning ta ei suhtunud staarsaatejuhi vallandamisse kergekäeliselt.

Clarkson on siiski BBC palgal kuni selle kuu lõpuni.

BBC allikate andmetel oli Clarksoni aastapalk üks miljon naela ning BBC peab maksma Clarksonile aja eest, mil ta oli ajutiselt töölt eemaldatud 74 000 naela kompensatsiooni.

Clarkson teatas eile Twitteris, et ta on nüüd «endine «Top Geari» saatejuht».

Kaassaatejuht James May nimetas Clarksoni vallandamist tragöödiaks öeldes, et tema, Jeremy Clarkson ja Richard Hammond moodustasid terviku.

May sõnul ei pruugi ka tema ja Hammond BBCsse edasi jääda.

Hammon edastas tviidi, et «Top Geari» ajastu võib olla lõpusirgel.

«Top Gear» on BBC kõige edukam saatesari, mida on müüdud rohkem kui 200 riiki ning mis seni on aastast toonud sisse 50 miljonit naela.

Clarkson oli «Top Geari» saatejuht 2002 – 2015.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles