Tallinn Music Weeki järelpeol Studios esineb Jon Rust, oodata on ka üllatuskülalist

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jon Rust
Jon Rust Foto: promo

Laupäeval, 28. märtsil lõppeva Tallinn Music Week festivali ametlik afterparty toimub sel aastal klubis Studio, kus esinevad Jon Rust (UK), Raul Saaremets, Ats Luik, Kristo Rajasaare, Erik Morna ja Sirkku Haikonen. Samuti on oodata plaadimängijate taha vähemalt ühte üllatuskülalist.

Londoni Dj, NTS Radio «No Broding Intros» saatejuht ning plaadifrima Levels omanik Jon Rust on laupäevase TMF afterparty välisartist. Jon Rust on muusikamaastikul tegutsenud üle kümne aasta, aga suurema tuntuse saavutas ta aasta tagasi, pärast oma plaadifirma loomist. FACT Magazine kirjutas ka tema raadiosaatest oma rubriigis «Our Favourite Shows from Across the Globe» ning mainekas BBC Radio 1 saatejuht Benji B kutsus Joni Dimensions festivalil oma lavale plaate mängima.

Foto: promo

Jon Rusti plaadifirma teine reliis «Rare Birds» EP, mille autoriteks on eestlased Andrevski ja Ajukaja, on saanud väga positiivset tagasisidet. EP´d mängiti briti BBC raadiojaamades ning kiideti nii muusikariitikute poolt ajakirjades kui tantsuplatsidel.

Studio on hinnatud Funktion One helisüsteemiga ööklubi, mis paikneb Tallinna vanalinnas.

28. märtsi TMW Ametlikul Afterpartyl mängivad kahes saalis muusikat: Jon Rust (UK), Raul Saaremets, Ats Luik, Kristo Rajasaare, Erik Morna ja Sirkku Haikonen.

Pilet  5 ja 10 eurot.

Uksed avatakse kell 00:00

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles