Lõbusa Vanaema õuele saabub kevad

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Babulja pidu
Babulja pidu Foto: Lounge Deja Vu

Sel laupäeval, 28.märtsil kutsub Lõbus Deja Vu Vanaema kõiki endale külla, et üheskoos Babulja peoga  rõõmsalt vastalanud kevadele vastu astuda. Kohapeal ootavad kõiki sel puhul eriti värskendavad kokteilid, kevadiselt värske lavashow ning säravad Babulja tütrekesed, kel silmad säramas, kui päiksekiired.

Lounge Deja Vu Vanaema ootab taaskord kõiki külla, ent seekord on Babulja pidu tõeline kevadekuulutaja. On aeg nurka visata enda rõsked talvemantlid ning panna selga kevadiselt kaunid kleidid ja värvilised aksessuaarid, sest Lounge Deja Vu's ootab Sind kevad. Babulja toob kõigini glamuurse kevadpeo, mis vahetab kõigi sisemise karguse Famous Grouse viski abil kuumuse vastu ning särav lavashow süstib päikest ning energiat kõikide põue.

Foto: Lounge Deja Vu

Deja Vu vaieldamatult populaarseim pidu ootab kõiki külla juba sel laupäeval, 28. märtsil ning on ette valmistanud tõeliselt grandioosse show, millele lisaks on külalisi ees ootamas mitmed üllatused.

Foto: Lounge Deja Vu

Kaunid Babulja Tütrekesed ootavad Sind sel õhtul juba uksel, et kõiki kevadesse tervitada ning Sinu meeli vastupandamatu iluga ergutada. Kohapeal ootavad kõiki maitsvad kokteilid, mis viivad Sind tõelisesse kevadisse muinasjuttu. Rohkem infot Babulja kohta leiate Facebookist

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles