Piletimäng: osale Eesti seksikaimal sariüritusel!

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Dirty Sexy Money" sünnipäev Bravos.
"Dirty Sexy Money" sünnipäev Bravos. Foto: Allar Tiisler

Pärnu Postimees ja vabaajaportaal 24tundi.ee jagavad igal nädalal Pärnu meelelahutusürituste priipääsmeid.

Järgmisel reedel, 24. septembril on Pärnu ööklubis Bravo taas kohal Eesti seksikaim sariüritus „Dirty Sexy Money“ koos vallatute Vicki Modelsi tantsijatega.

Loosime üritusele välja 3x2 pääset ja anname kõigile võitjatele ära tasuta plaadi!

Võitmiseks vastake järgmisele küsimusele: „Kas „Dirty Sexy Money“ tähistas tänavu suve lõpus oma esimest või teist sünnipäeva?“

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäevaks, 22. septembriks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil “Piletimäng”, Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Võitjatega võtame ühendust, samuti teavitame võitjatest Pärnu Postimehes ja portaalis 24tundi.ee.

Eelmise mängu küsimuse “Kas Jack Daniels saab tänavu 160- või 200aastaseks?” Õige vastus on 160.

Reedel lähevad Pärnu kuursaali Jack Danielsi suurejoonelisele sünnipäevapeole koos kaaslasega Astrid Linnus, Mari Anton ja Ain Karilaid. Võitjaid ootab Pärnu Postimehe toimetuses plaatki.

Internetis toimunud piletimängus küsisime ansambli The Sun uue albumi nime. Õige vastus on „Ring“. Neljapäeval lähevad koos kaaslasega Bravosse, kus esinevad Tanel Padar ja The Sun, Keithy Liivakivi, Gea Pajula ja Ivo Klimov.

Kõigi võitjatega võtame ühendust.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles