Jodie Foster pääses kallaletungisüüdistusest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jodie Foster
Jodie Foster Foto: AP / Scanpix

Los Angelese linnaprokuröri kantselei keeldub algatamast süüasja Jodie Fosteri vastu.


Fosterit süüdistas kalletungis üks 17-aastane poiss, räägib portaal Popeater. Väidetavalt olevat Foster talle tänavu maikuus ühe Los Angelese kaubanduskeskuse parklas kallale tulnud. Näitleja esindaja väitis toona, et süüdistus oli fabritseeritud.

Los Angelese politsei üritas kolm kuud tagajärjetult Fosteri seisukohta teada saada ja andis siis asja uurimise üle prokuratuurile. Viimane loobus süüdistusest tõendite puudumise tõttu.

Oli siis 29. mail juhtunud nii, et kõnealune poiss märkas Fosterit Grove’i kaubanduskeskuse parkla VIP-tsoonis. Ta lähenes staarile, et teda fotografeerida. Poisi isa kirjeldab seejärel juhtunut nii: Jodie lükkas ja tõukas teda, selle tõttu oli poisi käsivars muljutud ja kriimustatud… siis ta lükkas poissi rindu jaa küsis: «kas sul üldse ema on, sa tatikas!?» Poeg ei vastanud midagi ja oli väga hirmul.»

Fosteri esindajal on asjast teistsugune pilt: «Tüüp oli kindla peale paparazzo. Tal oli suur kaamerakott ja 1000mm teleobjektiiv. Muudkui jälitas Jodiet ja tema lapsi.» Esindaja ei eitanud, et näitlejanna lähenes noormehele ja palus tal lõpetada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles