ERKI moe-show'le kavandid toonud Janar Juhkov: Eesti mehed võiks olla julgemad

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ERKI moe-show kavandite toomine viimasel hetkel
ERKI moe-show kavandite toomine viimasel hetkel Foto: Viktor Burkivski

Teiste seas tõi viimasel hetkel oma kavandid ERKI moeshow'le ka noor moelooja Janar Juhkov, kes paari sõnaga rääkis, miks kavandite esitamine konkursile nii hilja peale jäi ja mida võiksid mehed oma stiili täiustamiseks ette võtta.

«Kavandid olid mul kotis juba paar päeva, eile olin tööl, täna ma varem siit läbi käia ei jõudnud,» selgitas Janar, et kollektsioon oli valmis juba varem ja palju unetuid öid ei kulunud, sest ettevalmistusteks oli aega varutud.

Janar Juhkovi kollektsioon on meestele mõeldud ja tehtud sellistest vahenditest, mida ei oodata ja mida nähtakse tihti kuskil mujal.

«Kollektsioon ei ole hullumeelne, aga on omapärane,» tunnistas Juhkov, et oodata on midagi huvitavat.

Mida arvab Juhkov Eesti meeste stiilist?

«Eesti mehed on väga konservatiivsed ja nad võiksid julgemad olla ja võiksid snitti võtta välismaistest ajakirjadest, inimestest,» rääkis Juhkov, et mehed võiks igapäevapilti lisada värvi. «Tulemas on kevad, mis on tärkamise aeg.»

Vaata videost!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles