Woodstock’i legend annab Tallinnas kontserdi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
1. aprillil kl 20.00 uue bluusi ürituste sarja “Night of the Blues” raames Café Amigos esitlevad ”Woodstock'i legend" Leo Lyons ja Joe Gooch, endised “TEN YEARS AFTER" bändi liikmed, oma uut projekti Hundred Seventy Split (UK).
1. aprillil kl 20.00 uue bluusi ürituste sarja “Night of the Blues” raames Café Amigos esitlevad ”Woodstock'i legend" Leo Lyons ja Joe Gooch, endised “TEN YEARS AFTER" bändi liikmed, oma uut projekti Hundred Seventy Split (UK). Foto: promo

1. aprillil kl 20.00 uue bluusi ürituste sarja “Night of the Blues” raames Café Amigos esitlevad ”Woodstock'i legend" Leo Lyons ja Joe Gooch, endised “TEN YEARS AFTER" bändi liikmed, oma uut projekti Hundred Seventy Split (UK).

Foto: promo

Kord kuus varasel kolmapäeva õhtul toimub Café Amigo's uus ürituste sari "Night of the Blues". Nendel õhtudel see hakkab olema täiesti teistsugune Café Amigo. Uue sarja "Night of the Blues" eesmärgiks on näidata rahvusvahelisi bluusi artiste intiimses klubi õhkkonnas, taasluues nende kodumaa atmosfääri ning tuues seda energiat Tallinna.

Foto: promo

Leo Lyons on tõeline roki legend - ta esines aastal 1969 maailmatuntud Woodstock muusika festivalil koos oma tolleaegse grupiga TEN YEARS AFTER (UK) ning nende lugu “I’m Going Home” sai Woodstock’i soundtrackiks ning oli salvestatud Woodstock’i dokumentaalfilmi jaoks. Kõik nende albumid said Gold või Platinum staatuse ning on tänapäevalgi saadaval. TYA olid ühed rokk-muusika rajajatest ning nendest on saanud eeskujud hiljemate rock bändide jaoks, näiteks BLACK SABBATH või DEEP PURPLE, nad on saanud roki ikoonideks. “Meil on vedanud, et meil on võimalus kokku puutuda maailma muusika legendiga ja Woodstock festivali osakesega,” ütleb ürituse korraldaja Elina Sinijärv.

Foto: promo

"Hundred Seventy Split" on värske projekt - ergutav, võimas, kõrgenergiline Blues/Rock trio, kus säravad kombineeritud talendid Joe Goochi kitarrist/vokaalist, Leo Lyonsi basskitarrist ja Damon Sawyer trummidest. Joe ja Leo olid algselt loonud laulude kirjutamise koosluse, et kirjutada muusikat Ten Years After bändi jaoks, ja sellest alates jätkasid tandemina muusika kirjutamist. Nende debüütlugu "The World Won't Stop"  ilmus aastal 2010. Leo ja Joe lahkusid Ten Years After bändist 2013. aasta lõppus ja et tähistada uut algust lasid Hundred Seventy Split välja teist plaati veebruaris 2014, millel oli lihtne nimi: HSS.

Nende live show'd on oma populaarsuse tõestanud juba TYA fännidega. Bänd esitleb oma show's nii nende oma materjali kui ka TYA klassikaks saanud lugusid. Hundred Seventy Split oli loodud, et mändiga muusikat, mis lööks TYA kastist välja. Nende viimane live topelt CD "The Road" nägi ilmavalguse 14. veebruaril 2015.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles