Juurt ja Kivirähku kasteti šampanjaga

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Andrus Kivirähk ja Mart Juur andsid oma jutusaate «Rahva oma kaitse» 15. hooaja avasaate eetrisse otse rahva keskelt.


Külalisi kogunes teisipäeva õhtul Von Krahli teatri baari nii tihedalt, et isegi nööpnõel poleks mahtunud kukkuma.Llisaks armastatud saatejuhtidele esinesid Kosmikud ja Onu Bella, J.M.K.E., Röövel ööbik, Erich Krieger, Lenna ning Boris Lehtlaan. Saate signatuurilaul, Ringo Starri «No no Song» kõlas Kosmikute seades, solistiks Onu Bella.

Kuna Andrus ning Mart olid eelnevalt näinud sisenemas šampanjapudelite ning tordiga relvastatud Anu Saagimit, siis kolisid nad oma mikrofonidega baari rõdule, lootes, et saavad seal karistamatult Elu24 lugupeetud peatoimetaja pihta oma siivutuid nalju loopida. «Õnneks oleme piisavalt kõrgel, võime solvata rahulikult,» märkis Kivirähk rahulolust mügisedes ja Juur viskas otse eetrisse mitmemõttelise nalja Anu Saagimi, Boris Lehtlaane ning Erich Kriegeri aadressil.

Kuid irvhammaste rõõm jäi üürikeseks, sest juba kõlas šampanjakorgi hele plaksatus ning Nemesise käte vahelt purskus kuldne vahuveinijuga, mis jõudis oma apogeesse just saatejuhtide juures. Saatuse käsi on pikk ja häbitud naljad ei jää karistamata!

Samal ajal, kui siseruumides otseetris oldi, diskuteerisid muusikaringkondade esinejad baari õues pungi, poliitika ning Tõnu Trubetsky teemadel. Trubetsky parteistumise üle nördinutele seisis vastu seisukoht, mis sedastas: õige punk peabki kodanlust epateerima ja elutoa vaibale kusema. Diskusioon kulges soojas ning sõbralikus õhkkonnas.

Need kes eile saadet ei kuulanud ja Von Krahlis ei viibinud (või just need, kes viibisid ja seega saatest osa ei saanud) võivad seda kuulata siit.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles