Skandaali sattunud Eva Mendes kirjutas armastuskirja dressidele

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eva Mendes
Eva Mendes Foto: SCANPIX

Näitlejanna Eva Mendes sattus sattus hiljuti pahameeletormi keskmesse, kuna ta ütles, et lahutuste põhjuseks on tihti see, et naised kannavad dressipükse. Staar teatas nüüd, et ta tegi kõigest nalja ja avaldas Instagramis armastuskirja dressidele.

Mendes rääkis Extrale eelmisel nädalal, kuidas hoida püsivat suhet. «Dressipükse ei tohi kanda... Daamid, Ameerikas on dressipüksid lahutuste põhjus number üks,» ütles ta.

Mendes vabandas oma sõnade eest, postitades Instagrami foto oma lemmikdressidest.

«Kallid lemmik-dressipüksid! Ma tegin kõigest nalja, kui ütlesin, et te olete lahutuste põhjus #1. Kõik teavad, et tegelikult on lahutuste põhjus #1 oranžid crocsid,» kirjutas näitlejanna pildi alla. «Mõlemal juhul oli see halb nali ja vabandan kõigi ees, kes arvasid, et mõtlesin seda tõsiselt. Dressipüksid, tänan mõistmise eest. Oranžid crocsid, andke andeks.»

Mendesi elukaaslane Ryan Gosling ütles Twitteris samuti sõna sekka. «Soovitus: ärge tehke nalja dresside või Põhja-Korea üle. Need on valulised teemad. Uskuge mind,» naljatas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles