Teehooldusmasin ajas Evelin Ilvese rajalt välja

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves
Evelin Ilves Foto: Pm

Eile õhtul kohtus Pirita jalgrattateel rulluisutanud presidendiproua ohtliku teehooldusmasinaga.


Kella 18.30 ajal rulluisutas E. Ilves Pirital mereäärsel jalgrattateel, kus sel ajal on palju rattureid, uisutajaid ja teisi (tervise)sportlasi. Korraga märkas ta, et vastu tuleb tervet teed enda alla võttev harjamasin. Järgnevast kirjutab E. Ilves oma Facebooki leheküljel (kirjaviis muutamata).

«Nägin teda umbes 25m pealt, sooritasin tõelise kolmikhyppe murule, veel 50m põlvetõstejooksu rulluiskudega.... ja jäin pystigi...Minu taga tulnud rattur keeras järsult mere poole ja pidi peaaegu pingiga kohtuma... Teel oli kümneid kiiruisutajaid, peente kummidega maanteerattureid, väikseid ebakindlaid rulluisutajaid, eakaid rattureid... Masinast teed pidi mööduda ei saanud, lisaks liikus ta nii aeglaselt, et trenni jätkates oleks pidanud temast tunni jooksul veel umbes 5-10 korda mööda muru või peenraid mööduma. Või üle hüppama... Pidasin selle masina kinni ja ütlesin, et kas juht ei arva, et ta on rajale tulnud kõige halvemal ajal üldse, olles tõsiseks ohuks kõigile teel olnud liiklejaile. «Ähh, missa tahad?», oli ainus, mis mulle aknast vastu kostis.»

«Tulgu ometi sel inimesel mõistus koju, kes rahvast täis rajale sellisel ajal sellise masina saadab! Kes vastutab taoliste ohtlike mängude eest?» kurjustab presidendi proua.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles