Kojamees osaleb tantsusaates

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Kui ma ei taha täiesti lolli olukorda sattuda, pean ma teda täielikult usaldama,» viitab Tarmo Kruusimäe oma tantsutreenerile Karin Lillemaale.
«Kui ma ei taha täiesti lolli olukorda sattuda, pean ma teda täielikult usaldama,» viitab Tarmo Kruusimäe oma tantsutreenerile Karin Lillemaale. Foto: Kanal2

Saates «Tantsud tähtedega» jalga keerutama hakkav punkarist linnavolinik Kojamees ehk Tarmo Kruusimäe tunnistab, et tantsis viimati lasteaias ning et ta nihverdas isegi pulmavalsist ära. Nüüd aga tahab mees end proovile panna.


Milline oli Kruusimäe esimene reaktsioon, kui teda kõigi aegade vaadatuimasse teleshow’sse tantsima kutsuti? «Never! (ei iial – toim),» tunnistab ta ning lisab, et kohe pärast seda, kui ta oli Kanal 2 saatemeeskonnale andnud eitava vastuse, mõtles ta ümber. «Ja ütlesin, et never say never (ära iial ütle iial – toim).»

Kruusimäe selgitab, et on elus olnud paljudele inimestele julgustajaks ning pole neil kunagi lasknud raskustele alla vanduda. «Mõtlesin alguses samamoodi – ma ei tantsi, ma pole seda kunagi teinud ja ma ei saa sellega hakkama,» räägib ta. «Aga see oleks olnud liiga lihtne!»

Kruusimäe treeneriks on aastaid tantsimisega tegelenud Karin Lillemaa, kelle sõnul jagunevad inimesed tantsuoskuste poolest kaheks – mõned on andekamad ja mõned töökamad. «Tarmo on väga töökas,» kinnitab ta. «Loll, aga järjekindel,» lisab tantsuõpilane ise naerdes.

Seda, et Kruusimäe tantsusaates osaleb, teadsid eilseni vaid tema naine ja saatega seotud inimesed, sest mees kirjutas alla konfidentsiaalsuslepingule. «Isegi mu lapsed ei tea veel,»  tunnistab Kruusimäe. Samas ta lisab, et ilmselt ei tule selline uudis lähedastele ja sõpradele üllatusena. «Nad teavad, et ma olengi selline segane vend.»

Diskomees pole kunagi olnud

Oma tantsuoskust analüüsides toob Kruusimäe võrdluseks naised. «Nemad käivad ju mingites aeroobikates ja saavad tänu sellele rütmile ja liigutustele paremini pihta. Mehed ei saa!»

Ka noorena ei tegelenud Kruusimäe puusanõksutamisega, sest diskomees ta ei olnud. «Siis oli punk. See oli minu keskkond. Punktants oli selline, et mida totramaid liigutusi ja grimasse sa tegid, seda parem,» meenutab ta muiates. «Kui tantsimine on üks kehakeeltest, siis seda ma ei valda. Aga ma valdan teisi keeli.»

Ei taha treenerit alt vedada

Isamaa ja Res Publica Liidu ridadesse kuuluv Kruusimäe tõdeb, et tantsusaates osalemine ei ole ka poliitilises mõttes võib-olla just kõige mõistlikum samm. «Sest konservatiivil on väga kerge jätta klouni muljet,» nendib ta. «Kui ma oleksin liberaalsemas erakonnas, oleks see showbusiness, konservatiivide puhul see nii ei ole, sest minu valijad teavad, et ma pole mingi tantsija.»

Kõige rohkem muretseb Kruusimäe aga selle pärast, et oma tantsutreenerit mitte alt vedada.

«Mina ei karda küll selle pärast häbisse jääda, sest kui treener on ikka üritanud ja pole puujalga tantsima saanud, siis ma arvan, et teda mõistetakse,» märgib tantsutreener Lillemaa. Tema astub laiema avalikkuse ette esmakordselt, kuid pole seepärast enda sõnul pead eriti vaevanud.

Ka ei muretse neiu selle pärast, et teda võidakse Kruusimäega paari panema hakata, nagu on juhtunud paljude teiste eelnevatel hooaegadel tantsinud paaridega, kes päevast päeva koos tantsusamme harjutanud on ning kellest nii mõnedki on ka päriselt kokku kolinud.

«Meid ju ei hakata paari panema,» sõnab Lillemaa ja vaatab oma partnerile küsivalt otsa.

«Ikka hakatakse, sest me oleme kõige säravamad,» muheleb Kojamees.

Tantsusaates osalevad
Tänavuses tantsusaates osalejatest on seni avaldatud veel kaheksa nime:

•    «Ühikarottides» mängiv Liina Vahter, kelle tantsutreener on Mairold Millert
•    «Selgeltnägijate tuleproovis» osalenud Nastja, treener Marko Mehine
•    Žürii liikmed: Merle Klandorf, Ants Tael ja Jüri Nael
•    Saatejuht on Mart Sander
•    Kõigi tantsupaaride nimed avalikustatakse 23. septembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles