ETV2 toob Tallinn Music Weeki eel ekraanile põhjaliku tutvustussarja

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinn Music Week, I Wear* Experiment, Jaani Seek
Tallinn Music Week, I Wear* Experiment, Jaani Seek Foto: Diana Pashkovich

Täna õhtul kell 22.20 alustab ETV2 ekraanil Tallinn Music Week festivali tutvustab viieosaline saatetsükkel, mis annab hea ülevaate sellest, mida suurüritus tänavu pakub.

Tsükli esimene osa kannab pealkirja "Seitse aastat festivali", ning see on ETV2 eetris täna kell 22.20. Avasaade piilub juba seitsmendat korda toimuva suursündmuse telgitagustesse ja teeb ülevaate eelseisvast nädalast. Saab nautida head muusikat, muhedaid vestlusi, hüva toitu ja põnevat kunsti.

Tsükli teine jagu "Muusikajutud" on ETV2 eetris homme kell 22.25

ning see kannab alapealkirja "TMW jutud". See on meelelahutuslik muusikateemaliste vestluste ja eksperimentide sari, kus vabas ning vahetus vormis lahatakse nii naiste rolli valdavalt maskuliinses muusikaäris kui ka päkapikudisko-ajastu staaride saatust ja staatust. Peetakse kriitikute "surmavõitlust" ja toimub äraspidine muusikaviktoriin.

Tsükli kolmas osa "Kunst ja maitsed" on eetris kolmapäeval kell 23.00.

Kolmanda saate tulipunktis on muusikalise põhiprogrammi avapäeva tähtsündmused nagu Taani popile ja rokile keskenduv kontsert Von Krahlis ning Fenno-Ugria eriüritus Kloostri Aidas.

Soovituste rubriigist leiab "TMW maitsed" ehk festivali valiku Tallinna põnevamatest söögikohtadest ja neis pakutavatest erimenüüdest. Samuti jõuab vaatajateni kaasaegset kunsti esitlev festivali alamsari "TMW kunst".

Tsükli neljas osa "Punklegendid ja muusikatööstuse raputajad" jõuab ETV2 vaatajateni neljapäeval kell 22.45.

Neljas saade heidab valgust reedel, 27. märtsil algavale muusikatööstuse konverentsile, kus staaresinejateks on mõjuka punkbändi The Slits kitarrist Viv Albertine, legendaarsed muusikamänedžerid Simon Napier-Bell ja Marie Dimberg ning auhinnatud ajakirjanik ja punkbändi The Membranes asutajaliige John Robb.

Tsükli viimane ehk viies osa "Kas Eesti on uus Island?" on eetris reedel, 27.märtsil kell 22.10.

Finaalsaates võetakse luubi alla tänavuse TMW põnevamad esinejad ja möödunud aastate edulood: Iiris, Ewert and the Two Dragons, Odd Hugo jt.

Kõik saated korduvad eetrijärgse päeva hommikul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles