Ewert and The Two Dragons esineb sel suvel Positivusel

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ewert and The Two Dragons Nordea kontserdimajas
Ewert and The Two Dragons Nordea kontserdimajas Foto: Erlend Štaub

Möödunud nädalal Tallinnas ja Riias oma värsket albumit Circles esitlenud Ewert and The Two Dragons astub juulikuus üles ka Positivus Festivalil. Festival toimub 17.-19. juulil Salacgrivas, Lätis.

Eelmisel nädalal andis Ewert and The Two Dragons kaks albumiesitluskontserti – neljapäeval Nordea Kontserdimajas Tallinnas ning laupäeval Palladiumis Riias. Mõlemas linnas võeti bänd vastu äärmiselt soojalt ning Lätis rõõmustas solist Ewert Sundja fänne uudisega, et draakonid astuvad üles ka suvisel Positivus Festivalil. „Läti on meie jaoks nagu teine kodu. Teate ju seda festivali Salacgrivas? Loodan teid kõiki seal näha,“ sõnas ta. Uudis tõi kaasa marulise aplausi ning fännid ei tahtnud peale kontserdi lõppu kuidagi lahkuda.

Positivusel esineb Ewert and The Two Dragons juba neljandat korda. Teist korda järjest astutakse üles kõige suuremal – Lattelecom - laval.

Positivus Festival 2015 toimub 17.-19. juulil Salacgrivas, Lätis. Festivalipääsmed on saadaval Piletilevis ja Ticketpros ning festivali kodulehel.

Positivus Festivalil esinevad:

PLACEBO

ROBERT PLANT And Sensational Space Shifters

KASABIAN

BASEMENT JAXX

ST. VINCENT

JUNGLE

EVERYTHING EVERYTHING

TOM ODELL

CHARLIE XCX

LAMB

JACK GARRATT

EWERT AND THE TWO DRAGONS

THE SOUND POETS

FENECH-SOLER

KING GIZZARD & THE LIZARD WIZARD

TRIANA PARK

KATE BOY

MAX JURY

SOAK

Ning vaata festivalimeeleolu loomiseks:

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles