Ardo Kaljuvee kihlatu võitis rahvusvahelise missivõistluse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nele Dvorjaninov ja Sandra Daškova (paremal)
Nele Dvorjaninov ja Sandra Daškova (paremal) Foto: Erakogu

See, et Eestis on kaunid naised, teavad kõik. Nüüd teab ka suur osa missivõistluste jälgijaid, sest just sel nädalavahetusel panid eestlased kinni Miss Arctic Circle konkursi.

Esikohal troonis Ardo Kaljuvee kihlatu Nele Dvorjaninov, teisele kohale tuli Uku Suviste kallim Sandra Daškova. Ka rahvalemmikutiitli noppis eestlane - Laura Koobas, kes võitis 2014 aastal bikiinifitnessi juunioride katekoorias esikoha.

Põhja-Rootsis Svansfein Skis ja Tornios toimunud võistlustel osalesid põhjamaade kaunitarid Eestist, Soomest, Rootsist ja Norrast. Lisaks ilule pandi tüdrukud proovile ka külmades tingimustes, näiteks oli üheks vooruks jääaugus suplemine. Tavalisele õhtukleidi- ja bikiinivoorule järgnesid veel mäeriiete voor, põhjapõtradele rakmete panek, husky kelgukoerte võidusõit, bagjump, lumelauaga jooksmine. Sellist konkursi ei ole varem korraldatud, seega on rõõm veelgi suurem, et mitu tiitlit just eestlastele tuli.

Nele Dvorjaninov, Sandra Daškova ja Miss Helsinki 2014 Isabel
Nele Dvorjaninov, Sandra Daškova ja Miss Helsinki 2014 Isabel Foto: Erakogu
Nele Dvorjaninov ja Sandra Daškova (keskel)
Nele Dvorjaninov ja Sandra Daškova (keskel) Foto: Erakogu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles