Galerii: Eesti moedisaini showroom’is ZERO° esitleti kevadmoodi ja mekiti kokteile

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Baltika kvartalis asuvas Eesti moedisaini showroom’is ZERO° esitleti 19. märtsil uuel hooajal müügilolevaid moebrände. Kevadisel kokteiliõhtul sai näha mitmeid juba tuntud moemärke, aga ka värskeid tegijaid. Moe-show stiliseeris ajakirja MOOD moetoimetaja Aljona Sokolovskaja.

Värsketeks tulijateks aksessuaari- ning moeskeenel on heledast täiskuust ja puhtast hõbedast inspireeritud ehtebränd MyaMoon, juveliiri Gvido Valickise igapäevaseks kandmiseks sobivad kvaliteetehted GVIDO Design’ilt ning kokakunstist ja toidust inspireeritud Leedu aksessuaaribrändi TADAM! apetiitsed ehted. Kureeritud käekellade veebigalerii SEIER, mis on loodud tootedisainer Martin Saare vaimustusest disaini ning kellade vastu, on leidnud füüsilise väljundi samuti ZERO°-s. 

Foto: Alar Truu

Showroomis on esindatud ka New Vintage by Kriss’i kevadine kollektsioon "Inspired", mille minimalistlike ehete sügavam sõnum on peidus ehtel olevas graveeringus.

Moelooja Raili Nõlvaku kevad-suvi 2015 kollektsioon on inspireeritud arhitektoonikast, geomeetriast, vormidest ning dünaamikast, mis tekib valguse liikumisest üle faktuursete elementide. Siluetid on naiselikud, kuid eksperimentaalsed. Jakid, püksid, seelikud on disainerile omaselt keeruka ja mängulise vormiga, mida tasakaalustavad graatsiliselt langevad tuunikad, kleidid ning pluusid.  

Foto: Alar Truu

Uue kollektsiooniga on väljas ka vimkaga triiksärgibränd SWÄRK, meestele pakub garderoobitäiendust Eestis juba tuntust kogunud Kalle HT. 

Kevadsuvel on ZERO°st jätkuvalt võimalik osta nahkehteid Astrid Rajalolt, praktilisi kotte MERÏKHilt ning glamuursemaid ridiküle JUKOCUTE’lt, rõivaid Uschanka’lt ning nii kontorisse kui ka kohvikusse sobivaid kleite moebrändidelt  Xenia Joost, TIINA by Tiina Talumees ja LÄHEB. 

Lisaks on eksponeeritud aroomiteraapilised küünlad Valhalla Factory’lt ning pärimusmeditsiinist inspireeritud puhtast Eesti toorainest looduskosmeetika SÕSARalt. 

Foto: Alar Truu

ZERO° moeõhtul pakkus kokteile Campari koostöös Butterfly Lounge’ga. 

Showroom ZERO° on avatud kolmapäevast reedeni kell 12-18 ja laupäeviti kell 11-15.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles