«Top Geari» Stavangeri live-esinemine ei jää ära

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jeremy Clarkson, James May ja Richard Hammond
Jeremy Clarkson, James May ja Richard Hammond Foto: SCANPIX

Kuigi BBC menusaadet «Top Gear» tabas skandaal ning üks juhtidest Jeremy Clarkson eemaldati töölt, ei jää autosaate tegijate Norras Stavangeri live-esinemine 27. ja 28. märtsil ära.

BBC siseuuringu raport Clarksoni ja ühe produtsendi vahelisest konfliktist valmib järgmiseks nädalaks ning siis langetatakse ka otsus, mis Clarksonist edasi saab, kirjutab The Local.

«Praegu me elame päev päeva haaval ja ootame ära uurimise tulemused,» teatas BBC esindaja.

«Top Geari» live esinemise taga olev firma Atomic Soul andmetel on Stavangeri esinemistele müüdud 20 000 piletit. Internetist on veel võimalik pileteid osta.

BBC allikas sõnas, et kui BBC lõpetab Jeremy Clarksoniga lepingu, siis ei saa ta enam teha ka live-esinemisi.

«Hoolimata uurimise tulemustest, me ei taha, et Norra 20 000 fänni peaksid pettuma,» lausus esindaja.

BBC kõrvaldas Clarksoni töölt 10. märtsil pärast sea kui saatejuhil tekkis konflikt ühe produtsendi Oisin Tymoniga toidu teemal ning ta läks talle kallale.

Atomic Soul esindaja Peer Osmundsvaag on veendunud, et «Top Geari» mehed Jeremy Clarkson, James May ja Richard Hammond esinevad Stavangeris ning neid oodatakse sinna.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles