Pohlakud matsid sõjakirve maha

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Signe Pohlak
Signe Pohlak Foto: Teet Malsroos/SL Õhtuleht

Neli aastat pärast inetut lahutust avalikkuse silme all ja vastastikusi peksmissüüdistusi on Signe ja Aivar Pohlakul kõik tülid seljataha jäetud: kummalgi on uus elukaaslane ja väike laps.

Jalgpalliguru Aivar ja tema eksabikaasa Signe on pärast pikka  avalikku musta pesu pesemist ja varade jagamisest tingitud probleeme sõjakirve maha matnud, kirjutab Naisteleht.

 

Seda kinnitas ka Signe, öeldes, et  tema ja eksmehe suhe on igati positiivne ning ta suhtub väga hästi ka mehe uude elukaaslasesse.

Signe ja Aivar elavad Tallinna külje all koguni võrdlemisi lähestikku, et nad oma ühiste lastega tihedalt läbi saaksid käia.

Aivar elab koos FC Flora pressiesindaja Triin Edasiga, kellega tal on aastane tütar Pilleriin ning Aivari juures elavad ka tema ja Signe kolm last: 23-aastane Siim, 21-aastane Anni ja 19-aastane Pelle ning Signe kasvatab koos uue elukaaslasega pooleteiseaastast poega Kristjanit, nende juures elab ka Signe  ja Aivari tütar, 12-aastane Liisa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles