Evelin Ilves tõmbab ligi uut armastust

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelin Ilves näitas ajakirja Jamie esitlusel restoranis Tio Leno oma julget riietumisstiili. Läbipaistev pitskleit, neetidega kaunistatud üle põlve saapad, idamaiste tikanditega ridikül, ohtralt noortepäraseid randmepaelu ja fuktsiaroosad plastmassist kõrvarõngad, ülilühikeseks künitud juustest rääkimata - on mida vaadata.
Evelin Ilves näitas ajakirja Jamie esitlusel restoranis Tio Leno oma julget riietumisstiili. Läbipaistev pitskleit, neetidega kaunistatud üle põlve saapad, idamaiste tikanditega ridikül, ohtralt noortepäraseid randmepaelu ja fuktsiaroosad plastmassist kõrvarõngad, ülilühikeseks künitud juustest rääkimata - on mida vaadata. Foto: Viktor Burkivski

End ehtida armastava presidendiproua Evelin Ilvese üht kätest ümbritseb viimasel ajal tihtilugu roosast kvartskivikestest käevõru, mis on sõna otseses mõttes tõhus armastuse ja suhete ligitõmbaja! 

Sellist roosat kvartsi müüb näiteks vanim Tallinna vanalinnas tegutsev auväärne esoteerika, ehete ning loodustoodete pood Loitsukeller, mille kodulehelt selgub, et kvartskivi on tingimatu armastuse ja lõpmatu rahu kivi

See kivi eemaldab õrnalt kogu negatiivse energia, asendades selle armastavate võngetega, ja see on suurepärane just keskeakriisi puhul, vahendab ajakiri Kroonika.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles