Vaata: Metsakutsu avaldas efektse muusikavideo loole «Kristallid»

Meisi Volt
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metsakutsu avaldas muusikavideo loole “Kristallid”, kus teeb kaasa Anneliis Kits
Metsakutsu avaldas muusikavideo loole “Kristallid”, kus teeb kaasa Anneliis Kits Foto: Kaader videost

Metsakutsu avaldas muusikavideo oma hiljuti ilmunud loole “Kristallid”, kus teeb kaasa Anneliis Kits. “Kristallid” on Metsakutsu esimene soololugu peale väikest pausi ja räägib jalutuskäigust vihmasajus. 

Video autoriks on Felix Laasme ja Metsakutsu ise. “Suure produktsiooni ja raha raiskavate muusikavideote aeg maailmas on möödas. Visuaalid tulevad ja lähevad internetis metsiku kiirusega. Otsustasime Felixiga kohe, et teeme video, mille tegemisega kaasnevad ainult positiivsed emotsioonid, ei mingisugust organiseerimise stressi ega närvipinget.” 

Muusikavideo on täispika loo lühendatud versioon. “Video on täpselt nii pikk, et vaataja ära ei väsiks. Suuremad huvilised saavad lugu internetist ka täispikkuses alla laadida,” kommenteerib Metsakutsu. Video sisuks on oma peas ringi jalutamine, mis algab tumeduses ja viib välja lootust andvasse heledusse. “Märtsi alguses päikesepaistet videosse salvestada on Universumi kingitus ja õnneks sai visuaal purki täpselt nii nagu planeerisime,” on autorid rahul.
 

Foto: Felix Laasme

Metsakutsu astub üles Tallinn Music Weeki raames Viru Keskuse linnalaval 27.märtsil kell 18.30 ning 28. märtsil Tallinn Music Week Hiphop Showcase’il klubis Sinilind.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles