Galerii: Teet Margna möllas legendaarse ööklubi BonBon peol

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Möödunud Laupäeval, 14.märtsil sai klubist Teater tuhandete meelispaigaks olnud BonBon! Üheks ainsaks ööks muutus ööklubi Teater vanaks heaks BonBon'iks - kui toimus pidu «One Night Only BonBon», kus võimsa live-kontserdiga astus lavale tõeline Brasiilia diiva Denise Fontoura! Kohal oli palju vanu BonBoni püsikliente ning tollane kulubiomanik Andres Peets! Peost olid osa saamas ka mitmed avaliku elu tegelased!

Lõunamaisest energiast tulvil publik nautis parimat muusikat ning head pidu kuni varahommikuni ning maitsvad kokteilid andsid peole vaid hoogu juurde. Vana head BonBoni pidu olid nautimas paljud vana BonBoni püsikliendid ning eestvedajad alates kulubiomanik Andres Peetsist! Meeleolukal peol Peol kohtas veel Sonny Aswani't, Kätlin Maranit, Mahesh Ramnani't, Teet Margnat ja palju teisi, kes kõik ennast ja pidu täiel rinnal nautisid!

Foto: Maksim Toome

Klubi Teater oli selleks õhtuks ette valmistanud peo, kus sai nautida kütkestavat lava-showd ning olla osaks mitmetele üllatustele ja kingitustele! Ööklubi BonBon pakkus taaskord kõigile meeliülendava öö, kus lavasid täitsid parimad artistid ja kaunimad tantsijad. Peomeeleolu aitasid kohapeal rikastada seksapiilsed meelelahutajad ja silmapaistvalt riietunud hurmurid, kes nägid eriti vastupandamatud välja tänu Kevin Murphy'le!

Foto: Maksim Toome

Juba sel reedel on klubi Teater ootamas taas kõiki külla, et sõita ajas tagasi 1934. aastasse, sest Dom Party viib sel korral kõik Monaco Grand Prix'ile! Rohkem infot linna suurima peo kohta Facebookis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles