Täna «Õhtus»: Tanel Padar esitleb uut singlit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar andis Butterfly Lounge'is akustilise live'i
Tanel Padar andis Butterfly Lounge'is akustilise live'i Foto: Tiit Mõtus

Täna õhtul on Hannes Võrno saates «Õhtu» külas Vabaerakonna liider Artur Talvik, justiitsminister Andres Anvelt, tekitanud Naistelehe kolumnist Kirsti Timmer ja oma uut singlit esitlev laulja Tanel Padar.

Esimeseks külaliseks on koalitsioonikõnelused katkestanud Vabaerakonna liider Artur Talvik, kes räägib, miks kõnelused liiva jooksid ja kas Taavi Rõivase ponnistus moodustada nelikliit kukkuski läbi. Uurime, mis saab edasi.

Foto: TV3

Viimastel nädalatel on tulnud kohtu poolt mitu hämmastavat otsust: 12-aastast tüdrukut rünnanud viite poissi ei võetud vastutusele; sandistatud väikese Emily ema lahkus kohtust vaba inimesena. Need lood on Eesti ühiskonnas tekitanud viimastel päevadel palju pahameelt. Mis riigis toimub ja miks pahateod jäävad karistamata? Sel teemal debateerivad justiitsminister Andres Anvelt ja sotsiaalmeedias oma teemakohase postitusega palju kõneainet tekitanud Naistelehe kolumnist Kirsti Timmer.

Saate lõpetab heatujuliselt Tanel Padar & The Sun, kes esitleb täna «Õhtus» oma uut singlit «Võit nagu valatud». Tanel Padar annab ka intervjuu, milles muuhulgas tuleb jutuks, kui mugavalt ta tunneb ennast saate «Eesti otsib superstaari» kohtunikutoolil.

«Õhtu» otsesaatest saab kell 20.15 osa TV3Play lehel. Kõik Twitteri kasutajad on oodatud saate teemadel kaasa rääkima, hashtagiks on #õhtu

«Õhtu» alustab TV3s täna kell 23.10

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles